Introduktion

Genladning handler om at opnå en præcision, som man ikke kan opnå med fabriksladet ammunition.

Jeg både genlader i dine hylstre og laver patroner med nye komponenter overalt.

At du sparer op til 60% på en patron er et faktum, men det er ikke derfor du skal købe patroner ved Riffelpatroner – Lolland-Falster.

De vigtigste årsager er:

Patronerne skyder ens fra gang til gang. Patronerne har den absolut mindste egenspredning

Patronerne tilpasses din riffel. Det vil sige at din første ordre er et sæt testpatroner ladet til din riffel.

Du modtager 3 x 5 patroner

Bøffel skudt med 458 Win. Mag. 500 Grains Hornady DGS FMJ og DGX SP Bondet. Afstand ca. 140 meter.

Under middel ladning

Normal ladning

Over middel ladning

Det er ingen pristillæg, selv om du kun køber 15 stk.

Du henter dem på min adresse, eller de leveres efter aftale. Du prøveskyder dem, men husk at lade riflen køle af mellem hver skud. Du vælger den ladning, der har den mindste egenspredning.

Data gemmes i en fil med dit navn på min PC og i Onedrive og den ladning bliver dine patroner ladet med i fremtiden.

Data vil altid stå på indlæggelseskortet i/på patronboksen.

De fleste gange vil de standardladninger jeg har udviklet være fuld tilfredsstillende, men det bedste resultat opnås ved individuel tilpasning.

Ibex nedlagt med 270 Win. 9,1 gram Nosler Accubond. Afstand ca. 180 meter.

Jeg giver fuld garanti på de patroner jeg lader til dig. Er der et problem, så bliver det rettet. Da jeg har stor erfaring med rifler, sigtekikkerter og montager, må du gerne komme med din riffel. De fleste gange er det blot en bagatel, som er skyld i en for stor egenspredning.

Jeg har ladet i mere end 25 år. Jeg har gået på jagt i det meste af verden og har nedlagt næsten alt, fra de mindste antiloper til Big Five i Afrika. Jeg har nedlagt stort set alle arter i Europa. En del i Asien. Brunbjørne i Alaska. Sortbjørne og ulve i Canada.

Jeg har skudt på korte afstande til ekstreme afstande i bjerge. Jeg har ladet ammunitionen selv og har selvfølgelig tilpasset de enkelte patroner til opgaven. Det har givet uvurderlige erfaringer, som du gerne må trække på. Jeg kan tilbyde det bedst opnåelige fra Riffelpatroner Lolland-Falster. Teori er nødvendig, men skal parres sammen med praktiske erfaringer for at opnå den optimale patron.

Jeg anvender noget af det bedste ladeudstyr (RCBS , Frankford Arsenal m.m.), der findes på markedet.  Hver enkelt patron er kontrolleret flere gange. Det er håndværk og tjekket af mine øjne. De mest præcise digitale krudtvægte med egenkontrol, er anvendt til at afveje ladningerne.

Med jægerhilsen

Jens Einar Rasmussen

Riffelpatroner-Lolland-Falster

Velkommen til en verden af udsøgte patroner til den rigtige pris.